koplogo2 (19K)

Wie zijn wij?

Algemene informatie:

Voor Bridgeclub De Waalstroom is gezelligheid en een ongedwongen bridgesfeer heel belangrijk. Om die reden is de bridgeclub in 1991 dan ook opgericht en voor veel leden de reden dat zij lid zijn geworden. Desondanks wordt er strak gespeeld volgens de geldende Spelregels voor Wedstrijdbridge van de Nederlandse Bridgebond.
Wij spelen volgens een jaarschema elke maandagavond van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. Er zijn 2 speellijnen van verschillende sterktes (A- en B-lijn).
Er worden acht competitiesronden gespeeld van vier avonden per ronde. Na elke competitieronde promoveren en degraderen er steeds drie paren.
Verder organiseert de Bridgeclub bijzondere avonden, zoals bijvoorbeeld een kerstdrive en een slotdrive.

De locatie, waar de club op maandagavond speelt, is de kantine van Dagcentrum 'De Batouwe', Boerhaavelaan 29 4002 WB Tiel.
Vanaf 19.15 uur is de koffie gereed en om precies 19.30 uur wordt de tijdklok aangezet. Na de derde speelronde is er een kleine pauze van vijftien minuten.

Indien men verhinderd is te spelen, dan wordt dit gemeld in het register van afmelding. Als men hiervoor niet in de gelegenheid was moet een verhindering 's maandags vr 12.00 uur aan de wedstrijdleider gemeld worden.